Novo doba oglašavanja.
AR Ads.

AR oglasi su budućnost. Osiguravamo kompletnu uslugu, od izrade 3D modela, produkcije Augmented Reality za Instagram, Facebook, Snapchat, TikTok* ili WebAR, pa  sve do definiranja marketing strategije i upravljanja oglasnim kampanjama.

Augmented Reality (AR) je ušao na velika vrata do svojih potrošača unazad nekoliko godina, dok je prošla godina doživjela globalni Boom.

Instagram i Facebook, kao platforme s najviše korisnika i najprikladnije su za "ulazak" u Augmented Reality.

Snapchat trenutno ima najnapredniji ML (Machine Learning) koji omogućava izradu nevjerojatnih vizuala i animacija, prepoznavanja lica i cijelog tijela. Iz toga se razvila se potpuno nova niša virtualne odjeće i obuće.


U slučaju da ne želite biti ovisni o drugim platformama, a želite svojim korisnicima pružiti konzumaciju AR sadržaja na web stranici ili blogu i za to postoji rješenje. 
Radi se o WebAR. WebAR je prikazivanje Augmented Reality u browseru na vašem telefonu, bez nepotrebne instalacije dodatne aplikacije.

• Opće je poznato da je danas prilično teško "nagovoriti" korisnika da instalira novu aplikaciju.
• Zbog toga je WebAR rješenje, a ova tehnologija postaje standard.

Augmented Reality je primjenjiv svuda

Na platformama gdje se nalazi vaša publika, trebate biti vi i vaše AR kampanje!

0_gT3sVy3iyjV-egno

Vaš cilj je targetirati mlađu populaciju? Kombinacija Snapchata/TikToka* i Instagrama je pun pogodak. Stigao je novi model Adidas tenisica? Nakon vizualnog pregleda, tenisice možete odmah i isprobati. Poslije toga teško ih je ne kupiti.

• Zalijepite plakat na izlog svoje trgovine s fotografijama novih modela obuće
• Dodajte QR kodove i vaši potencijalni kupci mogu isprobati tenisice na licu mjesta

augmented-reality-ikea_m24_full_m36_1025

Bavite se prodajom namještaja i vaš target je "starija publika"? Facebook ili web stranica su mjesta gdje morate  pronaći svoje kupce. Prije same kupovine vaši klijenti mogu vidjeti kako će udobna fotelja izgledati u njihovom dnevnom boravku.

 

• Nitko ne može ostati ravnodušan nakon što u vlastitom prostoru doživi ovako realno iskustvo
• HINT: stavite QR kod na namještaj tako da kupci koji vole browsati po trgovini mogu prije kupovine "ponijeti" namještaj sa sobom i pogledati kako će izgledati u njihovom domu prije neog se odluče kupiti

Pripadnice ljepšeg spola vole probati novu šminku ili lak za nokte prije kupovine. Nema problema. Instagram i Snapchat su platforme gdje pripadnice ljepšeg spola na vlastitom licu mogu odmah vidjeti kako im šminka dobro stoji. Kupovina proizvoda je zajamčena.


• Jedan AR projekt može sadržavati više boja i kombinacija šminke, tako da sami birate dobitnu kombinaciju

sephora-facebook-ar-example
we-makeup-facebook-ar-example

Prodajete nekretnine? Vaši klijenti žele steći dojam objekta koji kupuju. A vi im to možete osigurati. I ne samo to. Osim vanjskog izgleda objekata, pružite im uvid u kompletan raspored svih prostorija u stanu ili kući. Čak možete dodati i namještaj.


• Nova kuća koju možete pregledavati sa svih strana i čak "zaviriti u sobe" je daleko najuvjerljiviji element prezentacije u real estate biznisu


Radite najbolje pizze i koristite samo najkvalitetnije sastojke, međutim, pizzu mogu vidjeti kad sjednu u vaš lokal ili kad stigne dostava? Pružite svim kupcima mogućnost da pizzu vide i "osjete" u Augmented Reality u svom domu, nakon čega mogu sa sigurnošću naručiti.


• Pokažite klijentima najbolje pizze na vašem Instagram profilu i svi gurmani će ih željeti isprobati, a nakon toga i sherati sa svojim prijateljima te vam dovesti nove goste


AR priručnik za uređaj. Vizualno dočarajte kako se rukuje aparatom za kavu i kako se mijenja filter. Vašim korisnicima će biti zabavno naučiti nešto novo.


• Model uređaja može biti skeniran posebnom tehnikom ili kompletno izrađen u 3D programu. Isto tako, uz animaciju, dodatno podižete vrijednost i pamtljivost sadržaja


Imate super proizvod i tražite nove kupce, a postojeće želite potaknuti da ponove kupovinu? Gamifikacija je izvrstan način da svi korisnici provedu dugo vremena uz vaše proizvode, a kompetitivnim načinom osiguravate dodatnu publiku. Možete kreirati i nagradni natječaj.


• Igrice su izuzetno popularne kod velikih brandova, a u kombinaciji s Augmented Reality one se podižu na novi nivo
• Svim igračima se možete zahvaliti slanjem promotivnog koda s popustom, dok najbolje igrače možete nagraditi poklon paketima


Vaš klijent je stomatološka ordinacija? Ima li boljeg načina da svima pokažete bijele zube? Naravno da nema.

• Zdravstvena niša ima izvrsnu primjenu u AR jer imate na raspolaganju mogućnosti koje se mogu iskoristiti za akviziciju novih pacijenata kao i za komunikaciju s postojećim klijentima


Spark AR Hub


 

Osim online prezentacije, Augmented Reality možete kvalitetno primijeniti i u offline svijetu skeniranjem QR koda ili fotografije/logotipa koji služe kao "okidač" za prikaz AR sadržaja.

Svejedno je da li se radi o E-commerce, restoranu, uslužnoj djelatnosti ili prodajete doslovno jedan proizvod. Sve navedeno se može uklopiti u Augmented Reality priču.

Prednost našeg načina rada je što od vaših korisnika ne tražimo instalaciju dodatne aplikacije za pregled AR sadržaja. Sve je moguće putem aplikacija koje su ionako već instalirane (Facebook, Messenger, Instagram, Snapchat) na svim mobilnim uređajima vaših klijenata.

Jako uzbuđuje činjenica da AR može stvoriti "osjećaj vlasništva" proizvoda, prije same kupovine. Na primjer, ako odmah možete isprobati novi model sunčanih naočale i vidjeti ih na svom licu kroz zaslon pametnog telefona, velika je vjerojatnost da će se kupovina ostvariti.
To se dešava s odjećom i obućom, namještajem, hranom, čak i s vozilima nakon virtualne probne vožnje ili AR pregleda novog automobila na ulici.

Kompletna usluga.

Projekt vodimo kroz sve faze, od konzultacija, izvedbe projekta te izrade marketing strategije i izrade/upravljanja kampanjama.

Javite se da saznamo sve o vašem novom projektu. Pridružite se ostalim pionirima novog načina oglašavanja u Hrvatskoj i regiji. Budite drugačiji.
TikTok* oglašavanje se vrši preko naših partnera.

Prednosti AR marketinga

Dodatne vrijednosti Augmented Reality marketinga i prodaje.

Pažnja AR potrošača je 300% u veća u usporedbi s klasičnim oblicima prezentacije poput teksta, fotografije ili videa.

Ogromna prednost AR platformi je  velik broj korisnika, a samim time i najveći doseg (Facebook, Instagram, Snapchat, ...)

Savršeno povezano online i offline oglašavanje.

Augmented Reality